Der kan her fornyes recepter på medicin, der i forvejen er ordineret.
Det er ikke tilladt at bestille stærk smertestillende og vanedannende medicin på vores hjemmeside, dette skal gøres ved personlig fremmøde hos egen læge.

Fremmøde til vurdering ved lægen er ingen garanti for, at der udskrives vanedannende medicin. Udskrivning af afhængigsskabende medicin er en individuel vurdering hver gang.

Forventet ekspeditionstid vil tilstræbes at være ca. 1 hverdag. Man vil modtage en bekræftelse pr. e-mail, når recepten sendes fra lægehuset. Medicin bestilt inden kl. 12.00 på hverdage, vil kunne afhentes på det ønskede apotek/apoteksudsalg efter kl. 16.00 pågældende dag.

Viser dit medicinskema, at der er langt tid til næste fornyelse af enkelte mediciner, kontakt da apoteket og forhør om der skulle ligge recepter til afhentning. Vi laver ofte recepter med udlevering til flere gange. Ved yderligere spørgsmål kontakt da lægehuset i telefontiden.

Specielt vedr. OZEMPIC til diabetes patienter;
Vi har desværre oplevet, at nogle diabetikere har indløst deres recepter på OZEMPIC hyppigt med salg for øje, hvilket er ulovligt og vil blive anmeldt til både Styrelsen for patientsikkerhed og Politiet.

For at undgå dette, har vi gjort intervaller på recept for udlevering af OZEMPIC ganske stringent, hvilket eksempelvis betyder, at man kun kan indløse sin OZEMPIC recept hver 25. dag, idet der kun udskrives til én måned ad gangen.

Vi beklager det besvær dette måtte medføre, men det har desværre vist sig at være en nødvendighed.