Praksis er en kompagniskabspraksis og drives af læge Annizette Malmberg og læge Claus Godsk Jørgensen, begge speciallæger i almen medicin.

I vores praksis på Nybovej er der ansat 4 klinikpersonaler. Der kan læses mere om hver enkelt personale under fanen mød os

Klinikken kan benyttes af kørestolsbrugere, idet der er en handicapvenlig bagindgang, men dog lidt snævre gangarealer.

Telefonkonsultation kl. 08.00 – 08.50:
Der er telefonkonsultation alle hverdage fra kl. 08.00-08.50. Læge Claus Godsk Jørgensen har telefontid Mandag, tirsdag og onsdag. Annizette Malmberg har telefontid mandag, torsdag og fredag Denne tidsperiode er beregnet til korte samtaler.
Husk at have CPR-nr. parat.

Sygebesøg:

I telefontiden kan der træffes aftale om sygebesøg. Lægen vurderer på baggrund af samtalen, om sygebesøg er nødvendigt. Normalt vil undersøgelse i lægens konsultation være at foretrække, da der er bedre adgang til nødvendigt apparatur m.v.

Konsultation:

Kun efter forudgående aftale. HUSK altid at medbringe det GULE SYGESIKRINGSBEVIS / SUNDHEDSKORT.

Telefonisk henvendelse efter kl. 09.15:
Tidsbestilling til konsultation, receptfornyelse (som også kan foretages elektronisk ved klik på selvbetjening i menúen overnfor) og div. forespørgsler:
Alle hverdage mellem kl. 09.15 og kl. 11.30.

Åbningstider i klinikken er mandag til fredag i ulige uger 08.00 til 14.00 ( konsultationer efter kl. 16.00 aftales med læge) I lige uger er åbningstiden 08.00 til 16.00

Telefonen passes på disse tidspunkter altid af en af klinikpersonalet, som i udstrakt grad kan være behjælpelig med rådgivning.

Foretag tidsbestilling i god tid. Husk at have CPR-nummer parat ved henvendelsen.

Der tages ikke blodprøver eller hjertekardiogrammer efter kl 14.00

Sekretariatet er åben alle hverdage 08.00 – 15.00

Akut sygdom:

I livstruende situationer rekvireres ambulance direkte. Ring 112.

Ved AKUT OPSTÅET SYGDOM i øvrigt kan lægehuset kontaktes mandag – fredag kl. 08.00-11.30 på telefon 98 63 15 33. Efter dette tidspunkt og indtil kl. 16.00 vil telefonsvaren i lige uger henvise til vores eget akut nr. eller i ulige uger efter kl 14.00 henvises videre til lægerne Dr. Ingridsvej.
Efter kl. 16.00 på hverdage samt lørdage, søn- og helligdage henvises til Lægevagten på tlf.: 70 15 03 00

VEDR- BEROLIGENDE- OG SOVEMEDICIN

Vi følger sundhedsstyrelsens cirkulære vedrørende beroligende medicin. Det betyder at man KUN kan få fornyet recepter på beroligende- og sovemedicin ved personligt fremmøde.
Baggrunden for dette er, at der foreligger flere videnskabelige undersøgelser, der viser at personer der indtager disse midler, er i stor risiko for alvorlige fald uheld. Desuden påvirker det evnen til at føre motorkøretøj, således at man er til fare for sig selv og andre i trafikken.
Disse midler er desuden STÆRKT vanedannende.
Beroligende- samt sovemedicin vil IKKE kunne bestilles online og ej heller pr telefon. Det samme gælder morfin og morfin lignende stoffer.